דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה וביסקוויטים
בדיוק העוגה שאתם צריכים כדי להתפנק
  • 1 בקערת המיקסר להקציף את כל מרכיבי תערובת הגבינות עד לקבלת קרם רך ויציב.
  • 2 לרפד תבנית בגודל 20x20 ס"מ בנייר אפייה ולסדר שכבה של ביסקוויטים (טבולים בחלב).
  • 3 להניח מעל הביסקוויטים חצי מכמות הקרם וליישר עם פלטה. להניח מעל עוד שכבת ביסקוויטים רטובים, ומעליה את השכבה האחרונה של הקרם.
  • 4 להקפיא את העוגה למשך כחצי שעה. בינתיים, להכין את גנאש השוקולד במיקרוגל: לחמם בפולסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה.
  • 5 למזוג את הגנאש מעל העוגה ולפזר את פניני הקראנץ` או מה שאוהבים לקישוט.
  • 6 להקפיא במשך כ- 6 שעות לפחות, לחלץ מהתבנית, לחתוך לקוביות ולהגיש עוגת גבינה וביסקוויטים ביתית מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, תבנית בגודל 20x20 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.8% 7.4% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב