מצרכים למתכון
147 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מכינים בשקית או בצנצנת קטנה תערובת מהתבלינים שרוצים, לפי הטעם.
- 2 שוברים את האטריות ביד לחתיכות קטנות של כ- 2-3 ס"מ.
- 3 מחממים שמן בגובה של כ- 2-3 ס"מ בסיר.
- 4 כשהשמן חם מטגנים כל פעם חופן של אטריות עד להשחמה.
- 5 מוציאים למסננת, שמים עוד חופן בשמן ומיד זורים על האטריות שבמסננת מהתבלינים תוך כדי הקפצה.
- 6 מוסיפים כל פעם מעט תבלינים, טועמים ומוסיפים לפי הצורך עד שמגיעים לטעם הרצוי.
- 7 מעבירים לקערה או קופסא.
- 8 לאחר שכל כמות האטריות מוכנה וקרה - מאחסנים בכלי אטום.
- 9 בתיאבון
לטעם פלאפל אפשר לפזר מעט מתערובת מוכנה לפלאפל. המתכון מתאים לסוגי האטריות הדקות. כשמכינים פירורי לחם מאוד טעים להוסיף למעבד המזון חופן "ביסלי".
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
48.6% |
6.3% |
45.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב