מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (תלוי בכמות שמכינים)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עדיין לא טעמתם משקה פלודה?
- 1 בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים והסוכר. ברגע שהסוכר נמס והכל מבעבע מוסיפים את מי הורדים, מכבים את האש, מעבירים את כל הנוזל אל תבנית גדולה ומכניסים להקפאה של 8 שעות או לילה, אפשר גם יותר.
- 2 בקערה גדולה מניחים את אטריות האורז הדקות ושוברים/גוזרים אותן לרצועות קטנות. מוזגים מעל מים רותחים עד שמכסה את הכל, מערבבים ומניחים בצד לכ- 10-20 דקות עד שהאטריות מבושלות.
- 3 מניחים את אטריות האורז על הקרח (אין צורך להפשיר) ומגרדים בעזרת כף כדי ליצור ברד. מעבירים לתוך כוס ומגישים (אפשר להוסיף סירופ מלבי/מיץ לימון ולקשט בפיסטוקים גרוסים).
- 4 לרוויה

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את התוספות. שיטת ההכנה כוללת גם הרתחה והקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
0% |
1.6% |
98.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב