דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות מגליל מרציפן אחד)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרציפן ביתי עם חמוציות
ממתק מרציפן ביתי מהיר להכנה
  • 1 מכניסים לקערה את השקדים הטחונים, תמצית השקדים והסוכר.
  • 2 מוסיפים בהדרגתיות ובאיטיות את החלב תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שנוצרת משחה סמיכה מאוד. משתמשים רק בכמות החלב הנדרשת לקבלת מרקם זה, וברגע ההגעה למרקם הרצוי מפסיקים את הוספת החלב.
  • 3 מוסיפים את החמוציות ומשלבים אותם באופן אחיד במשחת השקדים.
  • 4 מפסלים בעזרת כפות היידים את המרציפן לגליל (ניתן לשמן מעט את הידיים לפני כן בעזרת מעט מאוד שמן קנולה).
  • 5 עוטפים את הגליל בנייר ניילון נצמד ומקררים במקפיא ל- 3 שעות לפחות. לאחר מכן ניתן לפרוס את הגליל לפרוסות ולהגיש ישר, או לפרוס פרוסות עבות יותר ולגלגל מהן כדורי מרציפן.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 37.4% 15.7% 36.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.89 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב