דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (5-7 בגטים אישיים)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מתכון לבגט אישי קל להכנה
מיני בגטים ביתיים
  • 1 בקערת מיקסר עם וו לישה יש לערבב קמח, שמרים וסוכר. להוסיף מים (להתחיל מבערך כוס מים ואם צריך אז להוסיף), מלח ושמן, וללוש במיקסר כ- 7-8 דקות.
  • 2 להניח את הבצק להתפחה כשעה עד שיכפיל את נפחו.
  • 3 להוציא אוויר, ללוש שוב ולהניח למנוחה של כ- 20 דקות.
  • 4 ליצור כדורים (לי יצאו שישה כדורים) ולהאריך לצורת גליל דק (לגלגל (כמו נחש) לצורת גליל/נקניק, או אופציה שנייה היא לשטח מעט את הכדור ולגלגל כמו רולדה. הגלילים שלי ברוחב של כ- 6 ס"מ). מומלץ לתת מנוחה לכדורים כמה דקות (5 דקות) כדי שיהיה נוח לעבוד עם הבצק. לעשות חריצים בבגטים בעזרת סכין.
  • 5 יש להניח על תבנית להתפחה של כ- 25 דקות. בזמן הזה, יש לחמם תנור לחום של 180 מעלות עם תבנית מלאה במים (זה מה שנותן פריכות מבחוץ ורכות מבפנים).
  • 6 לאחר מנוחה יש לאפות (יחד עם תבנית המים בתחתית) למשך כ- 25 דקות עד הזהבה. להניח לצינון ולהתענג. כגיוון פיזרתי מעט מלח גס מעל - רק אם אוהבים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 9.3% 10.9% 79.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב