1 בקערת מיקסר עם וו לישה יש לערבב קמח, שמרים וסוכר. להוסיף מים (להתחיל מבערך כוס מים ואם צריך אז להוסיף), מלח ושמן, וללוש במיקסר כ- 7-8 דקות.
2 להניח את הבצק להתפחה כשעה עד שיכפיל את נפחו.
3 להוציא אוויר, ללוש שוב ולהניח למנוחה של כ- 20 דקות.
4 ליצור כדורים (לי יצאו שישה כדורים) ולהאריך לצורת גליל דק (לגלגל (כמו נחש) לצורת גליל/נקניק, או אופציה שנייה היא לשטח מעט את הכדור ולגלגל כמו רולדה. הגלילים שלי ברוחב של כ- 6 ס"מ). מומלץ לתת מנוחה לכדורים כמה דקות (5 דקות) כדי שיהיה נוח לעבוד עם הבצק. לעשות חריצים בבגטים בעזרת סכין.
5 יש להניח על תבנית להתפחה של כ- 25 דקות. בזמן הזה, יש לחמם תנור לחום של 180 מעלות עם תבנית מלאה במים (זה מה שנותן פריכות מבחוץ ורכות מבפנים).
6 לאחר מנוחה יש לאפות (יחד עם תבנית המים בתחתית) למשך כ- 25 דקות עד הזהבה. להניח לצינון ולהתענג. כגיוון פיזרתי מעט מלח גס מעל - רק אם אוהבים.