דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כ- 25 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם שום תוצרת בית
רק הריח עושה את התיאבון
  • 1 להניח בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והמים, ולהתחיל ללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 2 להוסיף את המלח וללוש עוד 5 דקות.
  • 3 לשמן את הבצק במעט שמן זית.
  • 4 לכסות בניילון נצמד ולהעמיד לתפיחה של שעה במקום חמים.
  • 5 בקערית קטנה לערבב את שמן הזית עם השום הגבישי והזעתר.
  • 6 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים.
  • 7 לקמח נייר אפייה בכף הקמח, לקחת חלק אחד מהבצק ולרדד אותו.
  • 8 לפרוס את הבצק בעזרת גלגלת של פיצה לאצבעות ארוכות.
  • 9 להניח בתבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
  • 10 להבריש את אצבעות הבצק בתערובת השמן והתבלינים.
  • 11 להמשיך ככה עם שאר הבצק.
  • 12 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות עד שהבצק משחים.
  • 13 להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח שוב את תערובת השמן והתבלינים על אצבעות הלחם.
  • 14 להגיש חם לצד ביצה קשה וסלט ירקות.
  • 15 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף 2 כפות שמרים יבשים.

זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה. הערך התזונתי לא כולל את הביצה הקשה וסלט הירקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.7% 10% 69.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב