דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרם וניל על בסיס עוגיות ושוקולד
עוגה שתקצור הרבה שבחים
  • 1 בסיר קטן לשים שוקולד, חלב, חמאה, ממרח לוטוס, סוכר וכוס חלב אחת. לבשל עד להמסה וקבלת תערובת אחידה.
  • 2 להניח בצד ל- 5 דקות, לשבור את הביסקוויטים (או עוגיות החמאה) לחתיכות גסות, לשפוך את תערובת השוקולד על העוגיות ולערבב היטב.
  • 3 לשפוך לתבנית בקוטר 26 מתפרקת ולהכניס למקפיא ל- 5 דקות.
  • 4 הכנת הקרם: בקערת המיקסר לשים 2 שמנת מתוקה, כוס חלב אחת ואינסטנט פודינג וניל. להקציף לקרם יציב.
  • 5 לקחת 3 כפות מהקרם ולשים בשקית זילוף עם צנטר/פיה בצורת פרח ליצירת פרחים על העוגה (לא חייבים אם לא רוצים). לשפוך את הקרם מעל תערובת העוגיות והשוקולד שהתקררה.
  • 6 להכניס לקירור כ- 6 שעות. לפני ההגשה לפזר את אגוזי הברס בצורה שווה על פני כל העוגה (כך הם יותר קריספים).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 מתפרקת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערך התזונתי לא כולל את ליקר האמרטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 37.2% 5.7% 56.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב