גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוגות | » | עוגת קרם וניל על בסיס עוגיות ושוקולד |
12 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
ציוד נדרש: תבנית 26 מתפרקת.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערך התזונתי לא כולל את ליקר האמרטו.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 568 | 354 |
חלבונים (גרם) | 5.5 | 3.43 |
פחמימות (גרם) | 55 | 35 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.73 | 2.32 |
שומנים (גרם) | 36.15 | 22.53 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 16.33 | 10.18 |
כולסטרול (מ"ג) | 71.6 | 44.63 |
נתרן (מ"ג) | 209.46 | 130.57 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.16 | 0.1 |
מים (גרם) | 0 | 0 |
ויטמין B (מק"ג) | 0.71 | 0.44 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
סידן (מ"ג) | 67.37 | 42 |
ברזל (מ"ג) | 0 | 0 |
אשלגן (מ"ג) | 0.07 | 0.05 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם