גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח צרפתי | » | קרם שניט אישי במילוי מוס שוקולד ווניל |
25 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 25 קרם שניט אישיים)
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 274 | 344 |
חלבונים (גרם) | 2.74 | 3.44 |
פחמימות (גרם) | 28 | 35 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 11.82 | 14.86 |
שומנים (גרם) | 16.98 | 21.34 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.93 | 12.48 |
כולסטרול (מ"ג) | 43.01 | 54.06 |
נתרן (מ"ג) | 145.14 | 182.43 |
מים (גרם) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B (מק"ג) | 1.82 | 2.29 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
סידן (מ"ג) | 24.06 | 30.25 |
ברזל (מ"ג) | 0 | 0 |
אשלגן (מ"ג) | 0.19 | 0.24 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0 | 0 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם