דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרם שניט אישי במילוי מוס שוקולד ווניל
קרם שניט אישי במילוי מוס שוקולד ווניל
קרם שניט אישי במילוי מוס שוקולד ווניל
קרם שניט בשילוב טעמים

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 25 קרם שניט אישיים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 עדיף להשתמש בבצק עלים על בסיס חמאה - להפשיר כל הלילה.
  • 2 יש לרדד את בצק העלים דק ולחתוך קוביות אישיות (גודל הקובייה על פי העדפה אישית).
  • 3 יש להניח על תבנית עם נייר אפייה ולחורר בעזרת מזלג כדי למנוע התפחה גבוהה. על קוביות הבצק יש להניח עוד נייר אפייה ומעל זה תבנית נוספת כמשקולת (למה? כי זה מונח התפחה גבוהה ומתקבלות לנו קוביות פריכות ודקיקות).
  • 4 לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה. לאחר 10 דקות אפייה יש להוציא את התבנית ונייר האפייה המונח מעל ולהמשיך לאפות כרגיל.
  • 5 הכנת מוס השוקולד: יש להמיס בבן מארי (אמבטיית מים) את 2 סוגי השוקולד ו- 1/3 כוס החלב עד קבלת תערובת הומוגנית. במקביל, יש להקציף את מיכל שמנת המתוקה עד קבלת קרם.
  • 6 בתנועות קיפול יש להוסיף את השוקולד לקצפת עד קבלת מוס נהדר ואחיד. לאחסן במקרר.
  • 7 הכנת מוס/קרם הוניל: יש להקציף את כל החומרים עד קבלת קרם אחיד.
  • 8 הרכבת המנה: יש לקחת קוביית בצק, להזליף מעל או למרוח קרם וניל ומוס שוקולד, להניח מעל עוד קובייה ומעט ללחוץ. כך להכין עם שאר הקוביות.
  • 9 לעטר באבקת סוכר ולשמור בקירור עד הגשה.
  • 10 הנאה מובטחת - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)274344
חלבונים (גרם)2.74 3.44
פחמימות (גרם)2835
מתוכן סוכרים (גרם)11.82 14.86
שומנים (גרם)16.98 21.34
מתוכם שומן רווי (גרם)9.93 12.48
כולסטרול (מ"ג)43.01 54.06
נתרן (מ"ג)145.14182.43
מים (גרם)0.020.02
ויטמין B (מק"ג)1.822.29
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)24.0630.25
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.190.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.5% 5.7% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.