מצרכים למתכון
32 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה
- קמח לבן - אריזת נייר (1000 גרם)
- שמרים יבשים - 3 כפות - סה"כ (33 גרם)
- מים - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
- שמן קנולה - כוס (240 מ"ל)
- סוכר - 3 כפות שטוחות - סה"כ (45 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- חוואיג` לאפייה - 3 כפות
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כעכת מיוחדים מהמטבח העיראקי המפורסם
- 1 לחמם את התנור ל- 175 מעלות.
- 2 לערבב במיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר והחוואיג`.
- 3 להוסיף את השמן בהדרגה, להוסיף את המלח והמים ולהמשיך לערבב במיקסר עד שיהיה בצק אחיד ונעים למגע.
- 4 להתפיח כ- 40 דקות, לאחר מכן להכין עיגולים בעובי כ- 1.5 ס"מ מהבצק (כל אחד בהתאם להעדפתו האישית) ולאפות כ- 20-25 דקות עד שהמאפים משחימים מעט.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל החוואיג` לאפייה. יוצאת כמות של כ- 32 יחידות מקילו קמח.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
21% |
9.5% |
69.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב