מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פיתה תימנית
- 1 לערבב את הקמח, הסוכר המלח, השמרים והמים, ולהניח בצד להתפחה.
- 2 כשהבצק מתחיל להעלות בועות להוסיף את אבקת האפייה, לערבב ולהתפיח כחצי שעה נוספת.
- 3 לחמם מחבת עם מעט שמן, למזוג לתוכה כמות של כוס מהעיסה ולטגן רק צד אחד עד שהפיתה יוצאת מחוררת.
- 4 הלחוח מוכן - בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
7.1% |
10.8% |
82.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב