דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפי שבלול מלוחים עם פסטו ועגבניות מיובשות
שבלולי פסטו ועגבניות מיובשות
  • 1 בקערה גדולה לערבב את כל המרכיבים, פרט לקמח ואבקת אפייה, לתערובת אחידה.
  • 2 להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, וללוש בידיים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. לצנן במקרר במשך חצי שעה לפחות.
  • 3 לחמם את התנור ל- 170 מעלות ולחלק את הבצק ל- 6.
  • 4 לרדד כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 3 מ"מ. למרוח מהמלית ובמרכז לשים פס דק של עגבניות מיובשות. לגלגל לגליל ולהדק.
  • 5 לחתוך לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ בעזרת קלף או סכין חדה מאוד, ולסדר עם מרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 6 לאפות במשך 20-30 דקות עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לגרסה חלבית ולא טבעונית ניתן לפזר מעט פרמזן מגורר מעל המלית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.9% 9.1% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב