דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתה עם זעתר
  • 1 לערבב את הקמח, המלח והסוכר.
  • 2 לאחר העירבוב להוסיף את השמרים ואח"כ את המים בהדרגה (הבצק צריך להיות יבש אך לא יבש מדי).
  • 3 לחלק לעשרה כדורים, לשטח עם היד את הכדור למעין עיגול, לשים כף שמן זית על צידו האחד ומעל לפזר כפית זעתר ולהדק.
  • 4 לחמם מחבת, לשמן קלות ולטגן את הפיתות משני צדדיו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.7% 9.6% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב