דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (2 מאפים (8 מנות למאפה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה זעתר ושמן זית
מנת פתיחה מעולה לשולחן
  • 1 בקערת המיקסר עם וו הלישה מערבבים קמח עם שמרים.
  • 2 מוסיפים בהדרגה סוכר, מלח ושמן זית.
  • 3 מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה.
  • 4 מכסים במגבת ומתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים.
  • 6 מרדדים כל חלק לעיגול ומעבירים לתבנית עגולה, משאירים את הבצק כך למשך 10-15 דקות מנוחה.
  • 7 מערבבים זעתר עם שומשום ושמן זית ומורחים על הבצק.
  • 8 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 8-10 דקות אפייה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הבצק יכול להתאים גם כבצק לפיצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.6% 9.7% 73.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב