דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת פתיחה מעולה לשולחן

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (2 מאפים (8 מנות למאפה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו הלישה מערבבים קמח עם שמרים.
  • 2 מוסיפים בהדרגה סוכר, מלח ושמן זית.
  • 3 מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה.
  • 4 מכסים במגבת ומתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים.
  • 6 מרדדים כל חלק לעיגול ומעבירים לתבנית עגולה, משאירים את הבצק כך למשך 10-15 דקות מנוחה.
  • 7 מערבבים זעתר עם שומשום ושמן זית ומורחים על הבצק.
  • 8 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 8-10 דקות אפייה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הבצק יכול להתאים גם כבצק לפיצה.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)178277
חלבונים (גרם)3.56 5.56
פחמימות (גרם)2742
מתוכן סוכרים (גרם)1.87 2.92
שומנים (גרם)6.09 9.5
מתוכם שומן רווי (גרם)0.88 1.37
נתרן (מ"ג)219.51342.65
מים (גרם)18.7329.24
ויטמין B (מק"ג)0.360.56
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)0.721.12
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.190.3
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.080.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.6% 9.7% 73.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.