דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים פשוטה עם קרם וניל ושוקולד
עוגת ביסקוויטים פשוטה וטעימה
  • 1 לוקחים את הביסקוויטים, טובלים כל ביסקוויט בחלב (ממש שנייה מכל צד) ומסדרים בתבנית שכבה ראשונה (כמות הביסקוויטים תלויה בגודל התבנית, אני השתמשתי בחבילה וחצי - כל חבילה 250 גרם).
  • 2 מקציפים שתי קצפות: אחת וניל והשנייה שוקולד.
  • 3 אחרי שמסדרים את הביסקוויטים בשכבה הראשונה מורחים שכבה מקרם הוניל, שוב מסדרים ביסקוויטים טבולים בחלב ואחר כך שכבת קרם שוקולד, שוב ביסקוויטים ושוב וניל. סה"כ 3 שכבות.
  • 4 הקישוט זה מה שנשאר מקרם השוקולד. אפשר לזלף אותו על העוגה ואפשר להשאיר רק וניל לסיום - לשיקולכם.
  • 5 לשמור במקרר לפחות 6 שעות לפני שאוכלים לייצוב ולספיגת נוזלים בביסקוויטים. בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית העוגה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 27.5% 7% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב