דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (2 משפחתיות - כל משפחתית 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה שוקולד
פיצה שוקולד ביתית וטעימה
  • 1 בקערת המיקסר מערבלים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר, מלח ושמן תוך כדי ערבול.
  • 2 מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה, ממשיכים בערבול במשך כ- 3 דקות נוספות.
  • 3 מקמחים משטח עבודה, לשים מעט את הבצק ביד, מחזירים לקערה, מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 4 מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים לצורת עיגול ומעבירים לתבנית עגולה.
  • 5 מורחים בעזרת כף את ממרח השוקולד (לדאוג שממרח השוקולד יהיה בטמפרטורת החדר) ומפזרים מעל נטיפי שוקלד לבן.
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 8-10 דקות עד השחמה של הקצוות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה לפיצה.

זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 19% 7.6% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב