דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (תלוי לכמה פרוסות תרצו לחלק (סה"כ כיכר לחם אחת))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם אורז מלא
לחם אורז טעים לטבעוניים ולצליאקים
  • 1 משרים את האורז המלא במים למשך לילה.
  • 2 למחרת מסננים את מי ההשריה של האורז, שוטפים אותו מעט במסננת ומערבלים במעבד מזון ביחד עם 1/3 כוס המים (או עד לכיסוי של האורז במים) והמלח.
  • 3 שופכים את התערובת לתבנית אפייה (אינגליש קייק).
  • 4 אופים בחום של 180-210 מעלות למשך כ- 50-70 דקות, עד להזהבה ולקבלת מרקם יציב.
  • 5 נותנים ללחם האורז להתקרר לפחות חצי שעה. אם רוצים לקבל מרקם קריספי, ניתן לחמם פרוסות של הלחם בטוסטר/סיר גריל.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם טופו.

ציוד נדרש: תבנית פיירקס של אינגליש קייק.

ייתכן שהסימון התזונתי אינו מדויק מכיוון שנתוני מוצר האורז המלא העגול הינם ל- 100 גרם לאחר בישול. הסימון התזונתי לא כולל את ממרח הפלפלים והטופו בתמונה. ניתן להגיש עם ממרח פלפל קלוי: חצי פלפל אדום וחצי פלפל כתום קלויים עם שן שום קלויה, מעט מלח ופלפל מעורבלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 1.5% 8.7% 82.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב