דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות גדולות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם בירה עם עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה
שילוב נפלא של בירה, עגבניות מיובשות וזיתים
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים לקערה את הבירה ומערבבים להטמעה. מוסיפים את העגבניות, הזיתים והקצח, ומערבבים שוב.
  • 3 משמנים ומקמחים תבנית בינונית לתנור או תבנית שמיועדת לאפייה של חלות/לחמים.
  • 4 מניחים את התערובת בתבנית, מיישרים קצת ומפזרים מעל מעט קצח.
  • 5 אופים במשך כ- 40 דקות, מוציאים להתקררות ופורסים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בינונית לתנור או תבנית לחלות ולחמים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 11.2% 11.2% 74.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב