דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת לוטוס גבינה
שילוב נפלא של גבינה ועוגיות קרמל
  • 1 הכנת התחתית: לפורר את עוגיות הלוטוס ובינתיים להמיס את החמאה.
  • 2 לערבב יחד את החמאה ועוגיות הלוטוס המפוררות, להצמיד בתחתית של תבנית 24 ולהכניס למקפיא לחצי שעה.
  • 3 הכנת השכבה השנייה: להמיס על הגז את השוקולד הלבן, החלב והחמאה.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה והסוכר לקצב יציב.
  • 5 בקערה נפרדת לערבב את הגבינה הלבנה עם אינסטנט הפודינג.
  • 6 את השוקולד הלבן המומס (שהתקרר בינתיים) לערבב עם הגבינות ואז להוסיף בצורת עטיפה את השמנת המוקצפת.
  • 7 לשפוך הכל על תחתית הביסקוויטים ושוב להכניס למקפיא לפחות לשעתיים.
  • 8 הכנת הציפוי: להמיס במיקרוגל את ממרח הלוטוס, לשפוך על העוגה שיצאה מההקפאה ולפזר את הנוזל באופן שווה. יש אפשרות להצמיד לשוליים של העוגה וגם מעליה קוקוס קלוי (כמו בתמונה), להשאיר את העוגה ללא כל קישוט או לקשט כראות עיניכם (עם פירורי עוגיות לוטוס, שקדים ועוד).
  • 9 לשמור במקרר לילה שלם לפני הגשה.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 41% 7.7% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב