1 הכנת התחתית: לפורר את עוגיות הלוטוס ובינתיים להמיס את החמאה.
2 לערבב יחד את החמאה ועוגיות הלוטוס המפוררות, להצמיד בתחתית של תבנית 24 ולהכניס למקפיא לחצי שעה.
3 הכנת השכבה השנייה: להמיס על הגז את השוקולד הלבן, החלב והחמאה.
4 להקציף את השמנת המתוקה והסוכר לקצב יציב.
5 בקערה נפרדת לערבב את הגבינה הלבנה עם אינסטנט הפודינג.
6 את השוקולד הלבן המומס (שהתקרר בינתיים) לערבב עם הגבינות ואז להוסיף בצורת עטיפה את השמנת המוקצפת.
7 לשפוך הכל על תחתית הביסקוויטים ושוב להכניס למקפיא לפחות לשעתיים.
8 הכנת הציפוי: להמיס במיקרוגל את ממרח הלוטוס, לשפוך על העוגה שיצאה מההקפאה ולפזר את הנוזל באופן שווה. יש אפשרות להצמיד לשוליים של העוגה וגם מעליה קוקוס קלוי (כמו בתמונה), להשאיר את העוגה ללא כל קישוט או לקשט כראות עיניכם (עם פירורי עוגיות לוטוס, שקדים ועוד).