דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות בתנור
פיתות אפויות בתנור
  • 1 לערבב את כל המצרכים (להוסיף את המים הפושרים בהדרגה ולפי הצורך - לא בבת אחת) וללוש לבצק בידיים משומנות למשך כ- 5 דקות. הבצק צריך להיות רך ועדין למגע יד.
  • 2 להתפיח כשעה, שוב ללוש כמה דקות ושוב להתפיח כחצי שעה.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 24 כדורים, ולרדד כל כדור לעלה בגודל פיתה.
  • 4 להניח כל 4 פיתות על נייר אפייה בתוך תבנית, להתפיח כ- 15 דקות נוספות ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שמוכנות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לאפות את הפיתות גם בסיר חשמלי.

מומלץ להכנה ביום העצמאות ולפני האכילה לחמם קלות על המנגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.2% 12.2% 80.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב