דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (כ- 8 כוסות בנפח 150 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח שוקולד וקרם חלבה
קינוח קל וטעים להכנה בכוס, צילום: דניאל לילה
  • 1 הכנת הגנאש: להמיס במיקרוגל ביחד חצי מיכל שמנת מתוקה וחבילת שוקולד מריר במשך כדקה, לערבב היטב עד שמגיעים להמסה מלאה ולצנן.
  • 2 הכנת קרם החלבה: להקציף במיקסר במהירות בינונית למשך כדקה וחצי מיכל אחד של שמנת מתוקה, את הטחינה הגולמית והסוכר.
  • 3 הכנת קרם השוקולד הבלגי: להקציף במיקסר במהירות איטית כ- 10 שניות בלבד את הגנאש שהכנו בסעיף 1 ביחד עם מיכל אחד שמנת מתוקה, החלב ואינסטנט הפודינג. לאחר מכן להמשיך להקציף במהירות בינונית כדקה וחצי נוספת. להעביר את הקרם לשקית זילוף.
  • 4 הרכבת המנה: למזוג בכוס כף מקרם החלבה, מעל כפית גדושה פירורי פתיבר, שוב כף קרם חלב, שוב כפית גדושה פירורי פתיבר, מעל שכבה דקה של שערות חלבה ומעל החלבה שכבת קרם שוקולד בלגי (בעובי של כ- 1.5 ס"מ). כך להכין את כל כוסות הקינוחים.
  • 5 לכסות כל כוס בניילון נצמד ולהעביר להתייצבות במקרר לשעתיים מינימום לפני שמגישים.
  • 6 מומלץ לקשט למעלה בשערות חלבה נוספות לפני ההגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את פירורי הפתיבר שוקו. זמן ההכנה כולל גם את זמן ההתייצבות במקרר. סטייליניג: עמית פרבר. באדיבות הקונדיטור עדן אלקובי לאסם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 43.5% 8.2% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.84 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב