דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (3 כיכרות (כ- 30 פרוסות) - 2 פרוסות למנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם בירה מקמח חיטה וקמח שיפון מלא
לחם בירה בריא עם זיתי קלמטה וקצח
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 מערבבים בקערה גדולה את הקמחים, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים לקערה את הבירה ומערבבים היטב בעזרת כף. מוסיפים לעיסה את זיתי הקלמטה הקצוצים ומערבבים עם כף עד להטמעה.
  • 3 מרפדים 3 תבניות חלה בנייר אפייה, יוצקים את העיסה לתבניות ומשטחים קלות. מפזרים מעט קצח מעל כל תבנית, מניחים את התבניות על רשת התנור, אופים במשך כ- 40-45 דקות ולאחר מכן מוציאים להתקררות מלאה. שולפים את הלחמים מהתבניות ופורסים.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות חלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 4.6% 12% 78.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב