לחם בירה בריא עם זיתי קלמטה וקצח
מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (3 כיכרות (כ- 30 פרוסות) - 2 פרוסות למנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מערבבים בקערה גדולה את הקמחים, אבקת האפייה והמלח.
- 2 מוסיפים לקערה את הבירה ומערבבים היטב בעזרת כף.
- 3 מחממים את התנור לחום של 180מעלות טורבו.
- 4 מוסיפים לעיסה את זיתי הקלמטה הקצוצים ומערבבים עם כף עד להטמעה.
- 5 מרפדים 3 תבניות חלה בנייר אפייה, יוצקים את העיסה לתבניות ומשטחים קלות.
- 6 מפזרים מעט קצח מעל כל תבנית ומניחים את התבניות על רשת התנור.
- 7 אופים במשך כ- 40-45 דקות ולאחר מכן מוציאים להתקררות מלאה.
- 8 שולפים את הלחמים מהתבניות ופורסים.
- 9 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: 3 תבניות חלה.
כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.1% |
4.5% |
11.8% |
78.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.