דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (פיתות קטנות (תלוי בגודל הפיתות))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות במחבת
פיתות במחבת בהכנה ביתית קלה
  • 1 ללוש במיקסר את הקמח ביחד עם השמרים, הסוכר והמים. לאחר כדקה להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש במהירות בינונית כ- 5-7 דקות. אם הבצק יבש אז להוסיף עוד חצי כוס מים פושרים.
  • 2 בדקה האחרונה של הלישה להוסיף את השמן. הבצק צריך להיות רך, גמיש ונעים למגע (לא דביק).
  • 3 להעביר את הבצק לקערה ולהתפיח כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 4 לחלק את הבצק לכ- 20 עיגולים שווים בגודלם.
  • 5 לרדד כל עיגול לעיגול לא דק מאוד על משטח מקומח מעט, ולתת לפיתות לנוח בצד כרבע שעה.
  • 6 לחמם מחבת (רצוי טפלון) ללא שמן, להניח כל פעם פיתה אחת, לכסות במכסה ולטגן כדקה מכל צד עד להזהבה (להמשיך כך עם כל הפיתות).
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.1% 12% 80.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב