דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב פסטו ושמן זית
ארוחת פסטה קלה, מהירה וטעימה
  • 1 מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה ומניחים בקערה.
  • 2 מוסיפים לקערה את שמן הזית, הפסטו והמלח.
  • 3 מערבבים היטב, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הפרמזן ונהנים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לאכול גם קר בימים החמים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 24.4% 13.9% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב