מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
בצק השמרים הכי טעים שיש
- 1 ללוש את כל המצרכים היטב ולהתפיח כשעה.
- 2 ליצור צורות של פריקסה ולהתפיח כ- 20 דקות נוספות.
- 3 להמשיך בהכנת הפריסה: טיגון הלחמניות משני הצדדים ומילוי במה שאוהבים! ניתן להכין מהבצק גם פיצות, פוקצ`ות, לחמים, לאפות, מופלטות ועוד.
- 4 בהצלחה ובתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי כולל רק את הבצק ולא את השמן לטיגון והתוספות של הפריקסה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
2% |
12% |
86% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב