דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המופלטות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מופלטה מרוקאית למימונה
מופלטה קלה להכנה, חמה וטעימה
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק ידנית עד לקבלת בצק מעט דביק.
  • 2 למרוח את הבצק במעט שמן ולהניח בצד למנוחה של כרבע שעה.
  • 3 ליצור כדורים קטנים בגודל כדורי פינג-פונג בעזרת ידיים משומנות, לטבול את כדור הבצק בשמן, להניח על השיש ולמתוח את הבצק עם הידיים עד לקבלת עלה דק (לא נורא אם הבצק נקרע מעט - זה בסדר).
  • 4 להעביר את המופלטה למחבת חמה ובינתיים להכין את המופלטה הבאה.
  • 5 להפוך את המופלטה שבמחבת ולהניח את המופלטה הבאה בתור על גבי זו שבמחבת, וכן הלאה עד לקבלת ערימה גבוהה של מופלטות חמות וטעימות.
  • 6 למרוח חמאה ולזלף דבש מעל. לגלגל ולהגיש חם לצד כוס תה עם נענע!
  • 7 בתיאבון וחג מימונה שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 14.2% 11.2% 74.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב