מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
בואו להתמכר לפיצה כמו פיצה האט
- 1 בקערת המיקסר מניחים את כל המרכיבים יחד ובעזרת וו לישה לשים למשך כ- 7-10 דקות עד שהבצק חלק חלק (לוקח זמן אבל בסוף זה קורה). מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח כ- 20 דקות. בינתיים משמנים את התבניות בשמן זית או קנולה (4 תבניות עגולות לפיצה או 2 תבניות של התנור).
- 2 לאחר המנוחה של הבצק מחלקים אותו ל- 4 או 2 חלקים שווים (תלוי בתבניות בהן עושים שימוש). מפזרים מעט קמח על פני משטח העבודה ומרדדים את הבצק לגודל התבניות. מניחים את הבצק בתבניות ומתפיחים למשך כ- 50-60 דקות.
- 3 בינתיים מחממים את התנור מראש לחום הכי גבוה (אצלי בתנור זה 275 מעלות).
- 4 לאחר ההתפחה מורחים רוטב עגבניות (ביתי או מוכן) ואופים את הפיצה בתנור החם כ- 6-8 דקות (בלי גבינה ובלי תוספות). לאחר האפייה הראשונית מפזרים את הגבינה (מוצרלה או צהובה) והתוספות שאוהבים, ואופים כ- 2-3 דקות נוספות (עדיף לאפות בכל פעם פיצה אחת).
- 5 מוציאים את הפיצה מהתנור, חותכים למשולשים ונהנים מפיצה ביתית מושלמת שמאוד מזכירה את פיצה האט!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להשתמש בגבינת מוצרלה ופחות בצהובה (אפשר גם עם גבינת גאודה).
ציוד נדרש: מיקסר, תבניות לפיצה (או תבניות התנור).
הערך התזונתי לא כולל את רוטב העגבניות, הגבינות והתוספות, אלא רק את הבצק לפיצה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
9% |
13.7% |
76.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב