דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלאפות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לאפות במחבת
לאפות במינימום מאמץ
  • 1 במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק יחד למשך כ- 10 דקות (הבצק אמור לצאת לח ולהידבק לתחתית הקערה). מכסים את הבצק המוכן בניילון נצמד ומתפיחים כחצי שעה בלבד.
  • 2 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 15 כדורים (על פי משקל של כ- 120 גרם לכדור). את הכדורים מתפיחים גם כן כחצי שעה כאשר הם מכוסים בניילון נצמד.
  • 3 לאחר כחצי שעה מרדדים את כל הכדורים על משטח מקומח לעיגולים בעובי של 4-5 מ"מ. בינתיים, מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה.
  • 4 מניחים במחבת את עיגולי הבצק כל פעם אחד אחד ומטגנים כדקה מכל צד, עד שנוצרות נקודות ועיגולים זהובים על גב הבצק, והופכים לצד השני.
  • 5 לאחר שהלאפה מוכנה מעבירים אותה לצלחת או מגש ומכסים במגבת. חוזרים על פעולות אלו עם שאר כדורי הבצק. זהו, עכשיו רק נשאר להכין על האש או משהו בסגנון ולהתפנק עם לאפות במחבת שאתם הולכים להתמכר אליהן!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 17.1% 10.7% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב