דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (כמות מופלטות מוערכת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מופלטות של חג המימונה
מופלטות טעימות וקלות במינימום הכנה
  • 1 ללוש ידנית את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
  • 2 לחלק את הבצק לכדורים קטנים בעזרת אגרוף כף היד (הבצק צריך לצאת בין האגודל לשאר האצבעות כשהאגרוף סגור - סה"כ כ- 48 כדורים).
  • 3 למזוג שמן לקערה (ראו מידע נוסף) ולהניח בה את כדורי הבצק כמה דקות.
  • 4 לסדר את כדורי הבצק הספוגים בשמן על השיש (ניתן להשאיר אותם בקערת השמן אך אני מעדיפה שלא).
  • 5 לשטח כדור בצק אחד בכל פעם ולטגן במחבת משני הצדדים (ניתן לטגן את המופלטות בערימה במחבת ולא אחת אחת).
  • 6 לפני ההגשה למרוח חמאה עם דבש או סילאן.
  • 7 תרבחו ותסעדו חיוך

כמות השמן לכדורי הבצק הינה הכמות המוערכת שנספגת במופלטות בסה"כ. יש להשתמש בכוס שמן לערך בקערה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 13.6% 11.5% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב