דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (6 גביעים גבוהים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מעדן אוראו ואורז מתוק
  • 1 לבשל אורז עם 2 כוסות חלב עד לאידוי מלא של הנוזלים.
  • 2 לכבות את האש ולהוסיף 1 כוס סוכר וכוס חלב. לערבב ולכסות. לקרר מעט.
  • 3 לטחון את עוגיות האוראו.
  • 4 להניח בתחתית הכוסות את פירורי האוראו, מעל את האורז, מעל שוב אוראו ולסיים באורז.
  • 5 לפזר כפית שקדים טחונים בכל גביע.
  • 6 לשמור בקירור.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. הקינוח מוגש חם או קר - איך שאתם אוהבים (לפי דעתי הקינוח יותר טעים כשהוא מוגש חם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 14.4% 9.1% 75.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב