מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה
- קמח לבן - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (500 גרם)
- שמרים טריים - 1/4 שקית - סה"כ (13 גרם)
- סוכר - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (3 גרם)
- שמן זית - 1/2 כוס קטנה - סה"כ (100 מ"ל)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- תערובת תיבול זעתר - 10 כפיות שטוחות - סה"כ (40 גרם)
- מים - 2 כוסות קטנות - סה"כ (400 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לערבב את הקמח, המלח והסוכר.
- 2 לאחר העירבוב להוסיף את השמרים ואח"כ את המים בהדרגה (הבצק צריך להיות יבש אך לא יבש מדי).
- 3 לחלק לעשרה כדורים, לשטח עם היד את הכדור למעין עיגול, לשים כף שמן זית על צידו האחד ומעל לפזר כפית זעתר ולהדק.
- 4 לחמם מחבת, לשמן קלות ולטגן את הפיתות משני צדדיו.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
18.7% |
9.6% |
71.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב