דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (2 חלות גדולות, 3 בינוניות או 16 לחמניות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חלה טבעונית
חלה טבעונית לשבת
  • 1 מערבבים בקערה גדולה את הקמח, המלח והסוכר.
  • 2 מוסיפים את השמרים ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך.
  • 4 מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש (משאירים מעט מהשמן לשימון הבצק והקערה).
  • 5 מכסים ומשאירים במקום חמים להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 6 מחלקים את הבצק לחלות על פי הגודל הרצוי ויוצרים חלות או אפילו לחמניות.
  • 7 מניחים את החלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשאירים לתפיחה נוספת של כ- 30 דקות.
  • 8 הכנת הציפוי: מערבבים את הסילאן במים, מורחים על החלות ומפזרים שומשום ומלח גס.
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20-30 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 12.1% 11.2% 70%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב