דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • מים - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)
  • חמאה - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (50 גרם)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • סולת חיטה - 3/4 כוס - סה"כ (107 גרם)
  • חלב - 3/4 כוס - סה"כ (180 מ"ל)
  • סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
    לא חובה - רק אם רוצים מתוק

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
דייסת סולת
דייסת סולת מהירה להכנה
  • 1 להרתיח את המים, החמאה והמלח.
  • 2 להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב את הסולת (לא להפסיק לערבב אחרת יהיה גוש של סולת).
  • 3 כשהתערובת מסמיכה (לאחר כדקה-שתיים להוסיף את החלב, ולסיום אם רוצים דייסה מתוקה להוסיף גם סוכר (אם רוצים מלוח אז לא להוסיף סוכר).
  • 4 להגשה לפזר מעל מקופלת/שוקולית/דבש/קינמון/סוכר וכל מה שאוהבים.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 30.2% 10.9% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב