דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלאפות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לאפות פסים
לאפות על מחבת פסים
  • 1 ללוש את כל המצרכים במיקסר עד לקבלת בצק חלק, נעים ולא דביק (להוסיף את המים לאט לאט ולפי הצורך - ייתכן שיהיה צריך להשתמש ביותר מ- 2 כוסות).
  • 2 להתפיח את הבצק היטב למשך כשעה מכוסה בקערה ששומנה מעט.
  • 3 על משטח מקומח לחלק את הבצק לכ- 15 כדורים. לכסות את הכדורים ולהתפיח שוב למשך כ- 10 דקות. לרדד כל כדור לעלה דק ולמתוח עם הידיים עד ליצירת עלה דק וגדול יותר.
  • 4 לחמם היטב מחבת פסים ולקלות את הלאפות משני הצדדים עד להזהבה.
  • 5 לכסות במגבת (כדי שלא תתייבשנה) ולהתענג על לאפה חמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 4.5% 12.3% 78.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב