דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה שמרים עם מוצרלה וזעתר
שילוב מוצלח בין מוצרלה לזעתר
  • 1 לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר.
  • 2 להוסיף את המלח, הזעתר והשמן, להמשיך לערבל, להוסיף את המים בהדרגה ולהמשיך בלישה עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
  • 3 להתפיח כשעה, שוב ללוש מעט ולתת לנוח למשך כ- 20 דקות.
  • 4 לשמן תבנית פיירקס עגולה, לשטח עליה את כל הבצק, להדק בעדינות לשכבה אחידה, לחתוך למשולשים, בין משולש למשולש להניח אצבע של גבינה, ללחוץ טיפה ולפזר מעל זעתר.
  • 5 לאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.4% 17% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב