דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה שמרים עם מוצרלה וזעתר
מאפה שמרים עם מוצרלה וזעתר
שילוב מוצלח בין מוצרלה לזעתר

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר.
  • 2 להוסיף את המלח, הזעתר והשמן, להמשיך לערבל, להוסיף את המים בהדרגה ולהמשיך בלישה עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
  • 3 להתפיח כשעה, שוב ללוש מעט ולתת לנוח למשך כ- 20 דקות.
  • 4 לשמן תבנית פיירקס עגולה, לשטח עליה את כל הבצק, להדק בעדינות לשכבה אחידה, לחתוך למשולשים, בין משולש למשולש להניח אצבע של גבינה, ללחוץ טיפה ולפזר מעל זעתר.
  • 5 לאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס עגולה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)345240
חלבונים (גרם)12.04 8.36
פחמימות (גרם)4632
מתוכן סוכרים (גרם)1.87 1.3
שומנים (גרם)12.98 9.02
מתוכם שומן רווי (גרם)3.19 2.22
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.150.1
כולסטרול (מ"ג)12.9 8.97
נתרן (מ"ג)985.91685.25
מים (גרם)44.9631.25
ויטמין B (מק"ג)0.360.25
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)130.8890.97
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.470.33
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)0.210.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.4% 17% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.