דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 18 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חטיפי שוקולד ושקדים ממכרים
חטיף שקדים ושוקולד שתמיד כיף שיש בבית
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 160 מעלות טורבו, וקולים את פרוסות השקדים למשך כ- 7 דקות או עד להזהבה (אך ללא השחמה). לאחר הקלייה מניחים על השיש עד שמתקרר.
  • 2 בקערה ממיסים את השוקולדים, חמאת הקקאו והמלח.
  • 3 שימו לב: בכדי שהחטיפים לא יימסו בטמפרטורת החדר, צריך לטמפרר את השוקולד. אני לא אגיד לכם עכשיו לטמפרר אך יש דרך נוספת: ממיסים את השוקולדים לכדי 80%-70% המסה כך שעדיין תראו קצת חתיכות של שוקולד, ונותנים לחתיכות האלה להינמס מהשוקולד שכבר מומס תוך כדי ערבוב - במקום להמשיך את החימום של כל השוקולד שבקערה ולהגיע לטמפרטורה גבוהה מדי.
  • 4 מערבבים פנימה את השקדים ומניחים תלוליות על מגש עם נייר אפייה. אפשר להכניס למקרר או למקפיא לכמה דקות רק עד שמתייצב.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת קלייה והמסה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 47.4% 15.7% 29.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.06 (1.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב