דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חטיף שקדים ושוקולד שתמיד כיף שיש בבית

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 18 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 160 מעלות טורבו, וקולים את פרוסות השקדים למשך כ- 7 דקות או עד להזהבה (אך ללא השחמה). לאחר הקלייה מניחים על השיש עד שמתקרר.
  • 2 בקערה ממיסים את השוקולדים, חמאת הקקאו והמלח.
  • 3 שימו לב: בכדי שהחטיפים לא יימסו בטמפרטורת החדר, צריך לטמפרר את השוקולד. אני לא אגיד לכם עכשיו לטמפרר אך יש דרך נוספת: ממיסים את השוקולדים לכדי 80%-70% המסה כך שעדיין תראו קצת חתיכות של שוקולד, ונותנים לחתיכות האלה להינמס מהשוקולד שכבר מומס תוך כדי ערבוב - במקום להמשיך את החימום של כל השוקולד שבקערה ולהגיע לטמפרטורה גבוהה מדי.
  • 4 מערבבים פנימה את השקדים ומניחים תלוליות על מגש עם נייר אפייה. אפשר להכניס למקרר או למקפיא לכמה דקות רק עד שמתייצב.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת קלייה והמסה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)109599
חלבונים (גרם)2.83 15.55
פחמימות (גרם)529
מתוכן סוכרים (גרם)1.33 7.28
שומנים (גרם)8.54 46.9
מתוכם שומן רווי (גרם)2.24 12.31
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.09
כולסטרול (מ"ג)0.73 3.98
נתרן (מ"ג)32.78180.12
סיבים תזונתיים (גרם)1.4 7.66
מים (גרם)00
סידן (מ"ג)0.020.1
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)00
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.010.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 47.4% 15.7% 29.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.06 (1.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.