דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חטיף שתמיד טוב שיש במקרר בבית

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה לערבב את חמאת הבוטנים וסירופ המייפל, להוסיף את השקדים הטחונים ולערבב לאיחוד.
  • 2 לשטח בתוך תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה בפנים.
  • 3 להמיס את השוקולד עם חמאת השקדים/הבוטנים, ליצוק מעל חמאת הבוטנים ולהקפיא לכשעה.
  • 4 לחתוך את החטיף למלבנים ולפזר את המלח הגס מעל.
  • 5 מתקבל חטיף חמאת בוטנים ושוקולד מושלם (לשמור במקרר בתוך קופסא או צנצנת).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מעין!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)249500
חלבונים (גרם)6.29 12.62
פחמימות (גרם)2244
מתוכן סוכרים (גרם)11.19 22.44
שומנים (גרם)15.59 31.26
מתוכם שומן רווי (גרם)5.53 11.09
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.280.55
כולסטרול (מ"ג)0.16 0.31
נתרן (מ"ג)211.31423.67
סיבים תזונתיים (גרם)2.3 4.61
מים (גרם)3.236.47
ויטמין B (מ"ג)1.563.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.282.57
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.0324.12
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.06
ויטמין C (מ"ג)0.050.09
ויטמין E (מ"ג)0.210.43
ויטמין K (מק"ג)1.142.29
סידן (מ"ג)31.1562.46
ברזל (מ"ג)0.511.02
מגנזיום (מ"ג)28.7357.59
זרחן (מ"ג)48.6197.47
אבץ (מ"ג)0.681.35
אשלגן (מ"ג)96.76194
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.66
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.310.63
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.014.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.014.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 33.9% 13.7% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.