דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטרוף בעזרת מזלג את שני החלבונים.
  • 2 להוסיף את אבקת הסוכר וסוכר הוניל, ולהמשיך לטרוף.
  • 3 להוסיף את פרוסות השקדים ולערבב בעדינות.
  • 4 להניח נייר אפייה על תבנית אפייה גדולה של התנור (אין צורך לשמן).
  • 5 לקחת כף מתערובת השקדים ולשים בתבנית במרווחים כדי שהעוגיות לא תידבקנה.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 10 דקות. לשים לב לא לשרוף את העוגיות כי הן נאפות מהר.
  • 7 להוציא מהתנור ולחכות עד להתקררות ואז לשחרר מהתבנית.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכפיל את כמות המצרכים במידה ורוצים מספר עוגיות כפול.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)97469
חלבונים (גרם)3.03 14.73
פחמימות (גרם)733
מתוכן סוכרים (גרם)4.1 19.94
שומנים (גרם)6.4 31.08
מתוכם שומן רווי (גרם)0.55 2.68
נתרן (מ"ג)6.632.07
סיבים תזונתיים (גרם)1.55 7.53
מים (גרם)3.0814.95
ויטמין B (מ"ג)26.940.13
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.140.68
ויטמין B12 (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)0.291.39
ברזל (מ"ג)00.02
מגנזיום (מ"ג)0.391.87
זרחן (מ"ג)0.532.55
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)5.7928.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 35.9% 17% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.77 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.