דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטרוף בעזרת מזלג את שני החלבונים.
  • 2 להוסיף את אבקת הסוכר וסוכר הוניל, ולהמשיך לטרוף.
  • 3 להוסיף את פרוסות השקדים ולערבב בעדינות.
  • 4 להניח נייר אפייה על תבנית אפייה גדולה של התנור (אין צורך לשמן).
  • 5 לקחת כף מתערובת השקדים ולשים בתבנית במרווחים כדי שהעוגיות לא תידבקנה.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 10 דקות. לשים לב לא לשרוף את העוגיות כי הן נאפות מהר.
  • 7 להוציא מהתנור ולחכות עד להתקררות ואז לשחרר מהתבנית.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכפיל את כמות המצרכים במידה ורוצים מספר עוגיות כפול.
- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)97469
חלבונים (גרם)3.03 14.73
פחמימות (גרם)733
מתוכן סוכרים (גרם)4.1 19.94
שומנים (גרם)6.4 31.08
מתוכם שומן רווי (גרם)0.55 2.68
נתרן (מ"ג)6.632.07
סיבים תזונתיים (גרם)1.55 7.53
מים (גרם)3.0814.95
ויטמין B (מ"ג)26.940.13
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.140.68
ויטמין B12 (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)0.291.39
ברזל (מ"ג)00.02
מגנזיום (מ"ג)0.391.87
זרחן (מ"ג)0.532.55
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)5.7928.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 35.9% 17% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
עוגיות טעימות לפסח ולכל ימות השנה