דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שקדים
עוגיות טעימות לפסח ולכל ימות השנה
  • 1 לטרוף בעזרת מזלג את שני החלבונים.
  • 2 להוסיף את אבקת הסוכר וסוכר הוניל, ולהמשיך לטרוף.
  • 3 להוסיף את פרוסות השקדים ולערבב בעדינות.
  • 4 להניח נייר אפייה על תבנית אפייה גדולה של התנור (אין צורך לשמן).
  • 5 לקחת כף מתערובת השקדים ולשים בתבנית במרווחים כדי שהעוגיות לא תידבקנה.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 10 דקות. לשים לב לא לשרוף את העוגיות כי הן נאפות מהר.
  • 7 להוציא מהתנור ולחכות עד להתקררות ואז לשחרר מהתבנית.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכפיל את כמות המצרכים במידה ורוצים מספר עוגיות כפול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 35.9% 17% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב