דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (20 מנות - תלוי בגודל שחותכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ושוקולד לבן על בסיס בישקוטים
  • 1 למזוג חלב בננה בצלחת עמוקה, לטבול במהירות את הבישקוטים בחלב משני הצדדים ולסדר שכבה בתבנית כשהצד של הסוכר למטה (כל בישקוט בנפרד - אם נשים כמה ביחד, עד שנוציא אותם הם יהיו יותר מדי רטובים והבסיס יהיה רך מדי).
  • 2 במיקסר להקציף יחד 2 וחצי מיכלים של שמנת מתוקה + סוכר + אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, להוסיף את הגבינה ולאחד בתנועות עטיפה לבלילה אחידה, לצקת על הבסיס ולקרר חצי שעה במקרר.
  • 3 להמיס באמבט אדים רבע מיכל שמנת מתוקה ואת השוקולד הלבן השבור לחתיכות עד המסה מלאה של השוקולד.
  • 4 לצנן 5 דקות ולהוסיף את רבע מיכל השמנת שנותר, לערבב ולצקת על העוגה הקרה.
  • 5 לנענע את התבנית מצד לצד בעדינות כך שהציפוי יצפה את כל קרם הגבינה.
  • 6 לקרר לפחות יממה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 36.6% 9.4% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב