דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (20 מנות - תלוי בגודל שחותכים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 למזוג חלב בננה בצלחת עמוקה, לטבול במהירות את הבישקוטים בחלב משני הצדדים ולסדר שכבה בתבנית כשהצד של הסוכר למטה (כל בישקוט בנפרד - אם נשים כמה ביחד, עד שנוציא אותם הם יהיו יותר מדי רטובים והבסיס יהיה רך מדי).
  • 2 במיקסר להקציף יחד 2 וחצי מיכלים של שמנת מתוקה + סוכר + אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, להוסיף את הגבינה ולאחד בתנועות עטיפה לבלילה אחידה, לצקת על הבסיס ולקרר חצי שעה במקרר.
  • 3 להמיס באמבט אדים רבע מיכל שמנת מתוקה ואת השוקולד הלבן השבור לחתיכות עד המסה מלאה של השוקולד.
  • 4 לצנן 5 דקות ולהוסיף את רבע מיכל השמנת שנותר, לערבב ולצקת על העוגה הקרה.
  • 5 לנענע את התבנית מצד לצד בעדינות כך שהציפוי יצפה את כל קרם הגבינה.
  • 6 לקרר לפחות יממה ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לינדה אמגר לנגנואר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)285283
חלבונים (גרם)4.58 4.55
פחמימות (גרם)2626
מתוכן סוכרים (גרם)4.25 4.21
שומנים (גרם)17.93 17.79
מתוכם שומן רווי (גרם)10.74 10.66
כולסטרול (מ"ג)66.37 65.88
נתרן (מ"ג)139.35138.31
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)0.810.8
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין D (מק"ג)0.320.32
ויטמין E (מ"ג)0.250.25
סידן (מ"ג)75.8475.28
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.090.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 36.6% 9.4% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.