מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 להוסיף את החמאה לפירורי הביסקוויטים, לערבב ולשטח על תבנית אפייה.
- 2 במיקסר להקציף את השמנת המתוקה, אינסטנט הפודינג והחלב עד לקבלת קצף חזק ויציב.
- 3 בקערה נפרדת לערבב את הגבינה, הקורנפלור והסוכר. להוסיף את תערובת הגבינה לשמנת המוקצפת ולערבב בתנועות עטיפה.
- 4 לצקת את כל הקרם על בסיס העוגה.
- 5 לשבור את השוקולד לקוביות ולהניח בקערה. להרתיח את השמנת המתוקה ולצקת על קוביות השוקולד. לערבב היטב, להוסיף את השמן ולערבב שוב.
- 6 לצנן, לצקת את השוקולד על הקרם, "לקשקש" בעזרת מזלג וליצור גבעות קטנות. לקרר למשך לילה ולהגיש עוגת גבינה גבוהה וטעימה במיוחד!
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
32.9% |
5.7% |
61.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב