דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחם יוגורט
לחם יוגורט טורקי מפנק
  • 1 בקערת המערבל מערבבים את הקמח והשמרים. מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל, המלח ושמן הזית, וממשיכים בערבול כ- 2 דקות נוספות. מוסיפים גם את היוגורט. מוסיפים את המים בהדרגה עד שהבצק אחיד ונפרד מדפנות הקערה. ממשיכים בערבול כ- 5 דקות נוספות, מורידים את הבצק למשטח עבודה מקומח וממשיכים בלישה ידנית כמה דקות נוספות. מחזירים לקערה, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
  • 2 מקמחים שוב את משטח העבודה, מגלגלים את הבצק לצורת נקניק ארוך, מחלקים אותו ל- 12 כדורים ומניחים להם לנוח כ- 15 דקות.
  • 3 מרדדים כל כדור (אפשר בעזרת מערוך) לעובי של בין 1/2 ס"מ ל- 1 ס"מ, ומשאירים כך למנוחה למשך כ- 15 דקות נוספות.
  • 4 מחממים את המחבת (רצוי מחבת טפלון על אש נמוכה בינונית), מתיזים מעט ספריי שמן זית ומטגנים את לחם היוגורט משני הצדדים עד להשחמה למשך 2-3 דקות כל צד (לא יותר). כך להמשיך עם כל שאר הלחמים. מתקבל לחם יוגורט ביתי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 8.6% 12% 79.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב