דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (2 בינוניים (2 מנות ללחם) + 2 קטנים (כל אחד מנה אחת))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם כפרי עגול
לחם כפרי בסגנון ביתי
  • 1 תחילה מכינים פוליש: מערבבים את כל המצרכים בקערה מעט גבוהה, מכסים עם ניילון נצמד ומניחים כ- 20 דקות בצד. בזמן הזה השמרים יתחילו לעבוד והפוליש יבעבע ויתפח.
  • 2 הכנת הבצק: בקערת המיקסר שמים את הקמח המלא והקמח הלבן. מוסיפים את הפוליש המוכן לקערה, את הסילאן לתוספת הצבע והטעם ושמן הקנולה. מתחילים בלישה ומוסיפים את המים הפושרים בהדרגה.
  • 3 לשים את הבצק ומוסיפים את המלח. הבצק צריך להיות רך אבל לא דביק מדי. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 4 לאחר שעת התפחה מורידים את האוויר מהבצק, מעצבים לכיכרות יפים ועגולים ומצפים בקמח מכל הצדדים.
  • 5 שמים נייר אפייה על רשת התנור, מכסים במגבת ומתפיחים עוד כחצי שעה. שמים בתחתית התבנית קערה עם מים חמים, מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ואופים כ- 45-60 דקות.
  • 6 מוציאים ומצננים על רשת התנור.
  • 7 הרי לכם לחם כפרי ביתי פשוט נהדר.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 5.8% 10.7% 77.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב